מרק שעועית אדוקי מונג נטול גלוטן, וטבעוני מרק. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. אם יש לך יין, כורכום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק שעועית מונג חריף, ו מרק שעועית מונג ורמיצ'לי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בכבד pot.In מעבד מזון, לטחון גס את הבצל, שום, סלרי, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה.
מוסיפים את כל המרכיבים למעט 2 האחרונים, ומביאים לרתיחה.להפחית את הטמפרטורה בינוני לבשל, מכוסה, 2 שעות, ערבוב מדי פעם.מערבבים בכמון ואורגנו.התאם עקביות ותבלינים.