ניתן להכין את המתכון למרק שעועית חריפה תוך כ-4 שעות ו-45 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 633 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פלפל, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק מקסיקני חריף ומלוח , בורגרים סלמון אסיאתיים עם רוטב ג'ינג'ר ליים חריף , וסלט תירס פלפל וחריף .
הוראות
1
ב-5 qt. בישול איטי, שלבו את 10 המרכיבים הראשונים. מכסים ומבשלים על גבוה 4-5 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
לכופתאות מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הגבינה, קמח התירס, הסוכר ואבקת האפייה. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, החלב והשמן; מוסיפים לחומרים היבשים רק עד להרטיב (הבלילה תהיה נוקשה).
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת צ'דר מגוררת דק, מחולקת
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
זילוף לציפוי
6-1/2 כוסות מים קרים
עצות מאפה-#5 עגול ו
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
זרוק על ידי ערימת כפות על מרק. מכסים ומבשלים על גבוה עוד 30 דקות (ללא הרמת כיסוי) או עד שקיסם הננעץ בכופתאה יוצא נקי.