קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית כהה

מרק שעועית כהה
מרק שעועית חיל הים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שעועית חיל הים, חמאה, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו מרק שעועית כהה, מרק שעועית כהה, ו מרק שעועית טורקיה וחיל הים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בסיר גדול ומכסים במים קרים בכ -2 אינץ'. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים 5 דקות; מסירים מהאש, מכסים ומניחים לשבת שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים ושומרים. קושרים את הפטרוזיליה, הטימין ועלה הדפנה יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3
בסיר מרק גדול או בתנור הולנדי שלבו את השעועית, צרור העשבים, הוקס, הבצל והשום עם המים. מביאים לרתיחה, מכסים ומתאימים את האש כך שהמרק יתבשל על רתיחה עדינה. מבשלים עד שהשעועית וההוק רכים לחלוטין, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מכבים את האש ומסירים את הזיזים. מגניב מעט.
5
מוציאים את הבשר מהרגליים, משליכים את העצמות, השומן והעור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
חותכים את הבשר לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
הסר את צרור העשבים וזורק.
8
מחית כ -3 כוסות מהשעועית עם חלק מהנוזל בבלנדר. (לקבלת מחית מרק חלקה יותר כל השעועית.) מערבבים את המחית וקוביות הבשר למרק.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מחממים את המרק ומתאימים את התיבול לפי הצורך במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
10
יוצקים לקערות מחוממות, מניחים טפיחה קטנה של חמאה על כל מרק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך