קושימומחה
מוכן ב19 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות75
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית מח עם ירקות חיוורים

מרק שעועית מח עם ירקות חיוורים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 שעות ו-30 דקות. אם יש לך כרישה, מלח ים לא מזוקק, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: פודינג מח מתוק עם שעועית וניל, צלעות חזיר ו malunggay עם bulalo (מח עצם בקר) מרק, ו מרק שעועית חיל הים עם בשר חזיר וירקות.

הוראות

1
לזרוק את שעועית מח לתוך קערה גדולה ערבוב, לכסות אותם עם מים חמים על ידי 2 סנטימטרים ומערבבים קמצוץ של סודה לשתיה. לכסות את הקערה ולתת להם לספוג לפחות 18 ועד 24 שעות. פעם או פעמיים כמו שעועית להשרות, לנקז את המים השריית ומלאו אותו עם מים חמים. אחרי שהם כבר ספוג לפחות 18 ועד 24 שעות, מסננים את השעועית ולהגדיר אותם על השיש לאחר מכן. השליכו את ההשריה water.In סיר כבד (כמו זה), להמס את הגהי. מערבבים בכרישה ושום, מטגנים אותם עד מתרכך וריחני-כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גיגי
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים את המניה לתוך הסיר, ומערבבים את השעועית הספוגה. מבשלים, מכוסה, במשך 1 שעה. מערבבים את הסלריאק, שורש פטרוזיליה ותפוחי אדמה וממשיכים להרתיח את המרק עוד 30 עד 45 דקות או עד שהפולים והירקות הופכים למכרז ותשואה כאשר מנוקבים על ידי מזלג. מצקת לתוך קערות מרק, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
CeleriacCeleriac
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף