מרק שעועית שחורה
מרק שעועית שחורה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 154 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמנת, כמון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה הטוב ביותר, ו מרק שעועית שחורה.
הוראות
יש לשטוף שעועית מתחת למים זורמים ולחטט, להשליך כל אבנים.
מניחים שעועית במחבת גדולה. מכסים עם 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 2 עד 3 דקות, להסיר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 4 שעות. לשטוף שעועית ולנקז.
מניחים שעועית בסיר גדול, נקי, לשפוך מים קרים טריים מעל עד מכוסה על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד שעועית מכרז, על 1 1/2 שעות.
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים בצל, ערבוב, עד שהוא מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים אבקת צ ' ילי וכמון, אם תרצה. מוקפץ במשך 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, שעועית, מלח ומים כוס 1; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף. מיץ, אם תרצה. למעלה עם שמנת חמוצה דל שומן, סלסה או כוסברה קצוצה רק לפני ההגשה, אם תרצה.