מרק שעועית שחורה
ניתן להכין את המתכון למרק שעועית שחורה תוך כ-25 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 598 קלוריות , 64 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. תמורת $3.31 למנה , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שעועית שחורה, פלפל קאיין, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם לסתיו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 69% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק עדשים שחורות ושעועית שחורה , רוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או משחת שעועית שחורה) ורוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או שחור משחת שעועית) .
הוראות
בסיר גדול מבשלים בצל ושום ב-2 כפות מרק על אש בינונית עד שהבצל רך. מערבבים פנימה את האורגנו, הטימין, הכמון והקאיין; לבשל במשך דקה 1. בבלנדר או מעבד מזון מכסים ומעבדים מחצית מהשעועית למשך 30 שניות; מוסיפים לסיר עם שאר השעועית והמרק. מבשלים, ללא מכסה, על אש נמוכה במשך 15 דקות או עד שהם מתחממים.