קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות65
מגזין

מרק שעועית שחורה

מרק שעועית שחורה
מרק שעועית שחורה לוקח בערך שעתיים ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו מכיל 220 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, שעועית שחורה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. עם ציון של 82% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק עדשים שחורות ושעועית שחורה , רוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או משחת שעועית שחורה) ורוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או שחורה משחת שעועית) .

הוראות

1
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום למרק; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מסננים ושוטפים את השעועית, זורקים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מחזירים שעועית לתבנית; להוסיף מרק ומים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבצל, הסלרי, הגזר, הפלפלים והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים לתערובת השעועית את רסק העגבניות, עשבי התיבול והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מוסיפים את הירקות המוקפצים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעועית רכה. לזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
מקשטים בעגבניה קצוצה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים

מרכיבים

3גב שומן חזירגב שומן חזיר1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץגזר, קצוץ101דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלרי פרוס דקסלרי פרוס דק1בצל צהוב בינוני, קצוץקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית שחורה מיובשתשעועית שחורה מיובשת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון12 כפיות אבקת שוםטימין טרי טחון או 1 כפית טימין מיובשטימין טרי טחון או 1 כפית טימין מיובש2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר240דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל קצוץבצל קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)75דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כל פלפלים ירוקים קצוצים, אדומים וצהובים מתוקיםכל פלפלים ירוקים קצוצים, אדומים וצהובים מתוקים1חתיכות טופי הית' ברמלח, אופציונלימלח, אופציונלי12שרימפס וורידיםChopped tomato, optionalChopped tomato, optional661 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Armon. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
NV ארמון
NV ארמון
זהו משקה מרענן מאוד, עם טעם ארומטי מלא מסוג פירות יער. יש רמזים של צימוקים כהים של האף עם תות טרי מושך. מומלץ להגיש קר עם קוביות קרח, כקינוח לכל ארוחה.