מרק שעועית שחורה לוקח בערך שעתיים ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו מכיל 220 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, שעועית שחורה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. עם ציון של 82% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק עדשים שחורות ושעועית שחורה , רוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או משחת שעועית שחורה) ורוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או שחורה משחת שעועית) .
הוראות
1
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום למרק; הוסף מים לכיסוי של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
3
מסננים ושוטפים את השעועית, זורקים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
4
מחזירים שעועית לתבנית; להוסיף מרק ומים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבצל, הסלרי, הגזר, הפלפלים והשום עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Armon. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
NV ארמון
זהו משקה מרענן מאוד, עם טעם ארומטי מלא מסוג פירות יער. יש רמזים של צימוקים כהים של האף עם תות טרי מושך. מומלץ להגיש קר עם קוביות קרח, כקינוח לכל ארוחה.