מרק שעורה ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק ברוקולי שעורה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 351 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, שעורה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק ברוקולי שעורה, קערת שעורה ברוקולי, ו ברוקולי שעורה לטגן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי, מטגנים את שלושת המרכיבים הראשונים בחמאה עד למכרז.
מוסיפים את העוף ואת מרקי הירקות, שעורה ורוזמרין. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 30 דקות או עד שעורה הוא מכרז.
הוסף ברוקולי; לכסות ולבשל במשך 10 דקות או עד ברוקולי הוא רך.
בקערה קטנה, לשלב קורנפלור ומים קרים עד חלקה; מערבבים לתוך המרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. להפחית את החום; מערבבים את השמנת, מלח ופלפל (לא להרתיח).