מרק שעורה, עדשים ופטריות
מרק שעורה, עדשים ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, פלפל, מרק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו מרק עדשים שמנת, שעורה ופטריות, מרק פטריות, שעורה ועדשים, ו תבשיל שעורה עדשים פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רפוי, אך לא שחום, כ -5 דקות.
מערבבים פנימה את הסלרי והגזר; מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את השעורה והעדשים כך שהם מצופים בשמן, ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהם קלויים קלות.
יוצקים פנימה את מרק הבקר ומתבלים בטימין, פטרוזיליה, פלפל ועלה הדפנה. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את פטריות הפורצ ' יני, מכסים ומבשלים במשך 25 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את פטריית הכפתור, מכסים וממשיכים לבשל עוד 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה שרי במהלך 5 הדקות האחרונות. טועמים ומתאימים תיבול במידת הצורך לפני ההגשה.