מרק שרי וברי
מרק שרי וברי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 295 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת ברי להסיר, שרי, פטריותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו מרק סרטנים עם שרי, מרק סלרי עם שרי, ו מרק שרימפס עם שרי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה.
מוסיפים קמח ומערבבים היטב, בישול עד שזה רק מתחיל להפוך זהב.
מוסיפים מלאי ומצליף במרץ, מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה. קצף דל שומן מלמעלה, ולהמשיך להתבשל עד מופחת 2/3 הכמות המקורית שלה ואת הרוטב הוא עקביות של שמנת כבדה.
מתח דרך מסננת בסדר. להחזיר רוטב למחבת, ולבשל על אש נמוכה.
מוסיפים גבינת ברי, מבשלים לאט, מערבבים מדי פעם, עד שהגבינה נמסה.
מוסיפים שרי וירקות ומבשלים קלות עד שהירקות הם אל דנטה.
חום שמנת כבדה על אש נמוכה ולהוסיף למרק. מרק העונה עם מלח ופלפל.
מקשטים עם עירית טרייה או בצל ירוק.