מרק שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-28329 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לך חמאה, טימין, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק שרימפס, מרק שרימפס, ו מרק שרימפס.
הוראות
1
מחממים את השמן וממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי והטחון עד למכרז, כ -10-15 דקות.
מוסיפים את המניה, מים, עגבניות, שרי, ברנדי, טימין ועלה דפנה, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, במשך 30 דקות.מסננים את הנוזל למחבת רוטב אחרת ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 קורטים ציפורן טחון
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את האורז, רסק עגבניות ופפריקה, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, עד שהאורז מבושל, כ 20-30 דקות.ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, מוסיפים את השרימפס וטוגנים עד שזה עתה בושל, בערך 2-3 דקות לכל צד.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.