מרק תירס
תירס צ'אודר דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב רזה, קמח תירס, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חמין חזיר ותירס, מרק תירס, ו מרק תירס.
הוראות
מצפים סיר בינוני בתרסיס בישול; מניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים פלפל אדום מתוק, בצל וסלרי; מטגנים 1 דקה או עד למכרז.
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח ומרק עוף; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
מניחים קמח תירס במיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד 1 דקה או עד אבקה.
מוסיפים חלב ו 1/2 כוס תירס לקמח התירס;מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה, עוצרים פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
מוסיפים תערובת תירס מעובד הנותרים 1/2 כוס תירס לתערובת תפוחי אדמה. מבשלים על אש נמוכה עד לחימום יסודי, תוך ערבוב תדיר.
להגשה, מרק מצקת לקערות אישיות, ומעל כל מנה 2 כפות גבינה.