מרק תירס עם פלפלים אדומים ופנצ'טה
מרק תירס עם פלפלים אדומים ופנצ'טה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, קצפת, תפוחי אדמה דקים עור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו מרק תירס מוקרם עם פנקטן ועירית, פלפלים קלויים ומרק תירס נא, ו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם (מתכונים דומים).
הוראות
קליפות תירס, להשליך קליפות משי, ולשטוף את האוזניים. עם סכין חדה, לחתוך גרעיני תירס מקלח לקערה.
במחבת בת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני-גבוה, לעתים קרובות מערבבים pancetta עד משחימים קלות ופריך, 5 עד 7 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר pancetta למגבות לנקז.
מוסיפים בצל למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד שהם רק מתחילים חום, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים תירס, תפוחי אדמה, פלפלים, מרק, אורגנו. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה מחית בקלות כאשר נלחץ, כ 15 דקות. זרוק ספרי אורגנו.
בבלנדר, מערבולת על 1/3 של תערובת המרק (להשתמש במגבת להחזיק את מכסה בלנדר) עד חלקה.
יוצקים טהור בחזרה למחבת עם מרק שנותר.
מוסיפים שמנת ומערבבים עד המרק חם, על 1 דקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מצקת את המרק לתוך קערות; העליון באותה מידה עם פנצ ' טה מבושל.