מרק תירס צמחוני איטי מתבשל יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 260 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. . אם יש לכם בצל, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו 365 ימים של בישול איטי: עבור עוף בישול איטי, שעועית שחורה מרק תירס, בישול איטי מרק תירס, ו בישול איטי מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים תירס בסגנון שמנת ותירס כל הקרנל בסיר איטי להגדיר נמוך; להוסיף תפוחי אדמה מבושלים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מחממים חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל אדום, בצל לבן, פלפלים, סלרי, גזר, פלפלים חלפיניו, פלפלים דובדבן ופלפלי פובלנו בחמאה המומסת עד שהבצל מעט שקוף, 10 עד 15 דקות. מערבבים תערובת ירקות לתוך סיר איטי; העליון עם חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בצל לבן
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס