מרק תפוח-ים
מרק תפוח-ים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 193 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יוגורט, מרק ירקות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, מרק ים ותפוחים, ו מרק דלעת ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום גבוה, לעתים קרובות מערבבים סלרי ובצל בשמן עד השחמה קלה, כ 5 דקות.
מוסיפים בטטות, תפוחים, ומרק; מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד בטטות במכרז כאשר פירסינג, כ 15 דקות.
עם כפית מחוררת, להעביר ירקות ותפוחים לבלנדר או מעבד מזון; מערבולת עד חלקה, הוספת נוזל בישול מספיק לטהור בקלות.
יוצקים טהור בחזרה למחבת ומערבבים על חום בינוני גבוה רק עד אידוי, 2 עד 3 דקות.
מרק מצקת לתוך קערות רחבות.
מוסיפים יוגורט, מלח ופלפל לפי הטעם.