קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

מרק תפוחי אדמה אירי

מרק תפוחי אדמה אירי
. אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה אירי, מרק תפוחי אדמה אירי, ו מרק תפוחי אדמה אירי עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, מתפוררים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בשומן בייקון שנותר על אש בינונית עד הבצל הוא שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מסננים שומן עודף, ואז מוסיפים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
הוסף מים כדי לכסות את כל אבל 1 אינץ ' של תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב המאודה, וממשיכים לבשל עד שהתחממו. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בבייקון רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן