מרק תפוחי אדמה אירי
. אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה אירי, מרק תפוחי אדמה אירי, ו מרק תפוחי אדמה אירי עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, מתפוררים ומניחים בצד.
מבשלים ומערבבים בצל וסלרי בשומן בייקון שנותר על אש בינונית עד הבצל הוא שקוף ורך.
מסננים שומן עודף, ואז מוסיפים תפוחי אדמה.
הוסף מים כדי לכסות את כל אבל 1 אינץ ' של תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחלב המאודה, וממשיכים לבשל עד שהתחממו. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בבייקון רק לפני ההגשה.