מרק תפוחי אדמה אירי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 227 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פלפל, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה אירי, מרק תפוחי אדמה אירי עם בייקון, ו מרק תפוחי אדמה אירי שמנת.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש נמוכה; מערבבים בצל וכרישה. לכסות ולבשל 20 דקות. מערבבים תפוחי אדמה; מכסים ומבשלים 15 דקות. מערבבים במרק, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, וקריר מעט.
3
תהליך מרק בקבוצות בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים; לחזור לסיר, ולבשל על חום בינוני עד מחומם היטב.