מרק תפוחי אדמה, ברוקולי וגבינה
מרק תפוחי אדמה, ברוקולי וגבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה, מרק עוף, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה, ברוקולי וגבינה, ברוקולי גבינה ומרק תפוחי אדמה, ו ברוקולי & מרק תפוחי אדמה גבינה.
הוראות
בסיר גדול סיר מטגן בצל בחמאה.
מוסיפים תפוחי אדמה, מים וקוביות מרק. מכסים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 15 דקות.
הסר עור חיצוני קשוח של גבעולים ברוקולי לבשל ברוקולי. פעם מבושל להוסיף למרק.
בבלנדר או מעבד מזון מחית חצי מהמרק ולחזור לסיר המניות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים גבינה ומרק חום דרך עד גבינה מותכת.