מרק תפוחי אדמה גרמני בייקון
המתכון מרק בייקון תפוחי אדמה גרמני יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 50 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמנת, תפוחי אדמה russet, marjoram, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. . נסו מרק תפוחי אדמה עם בייקון, מרק תפוחי אדמה בייקון, ו מרק בייקון ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בעציץ מעל חום בינוני; מוסיפים בצל, בייקון ועלי דפנה. מבשלים ומערבבים את תערובת הבצל עד הבצל כמעט ברור, 5 עד 7 דקות.
יוצקים מרק עוף לתוך הסיר; מוסיפים תפוחי אדמה, קמח, מיורן, זרעי קימל, מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה לתוך המרק; לבשל עוד 1 עד 2 דקות.