מרק תפוחי אדמה וגבינה הוא צמחוני מרק. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלח, חלב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה וגבינה שוויצרית-גבינה שוויצרית עושה מרק שמנת מאוד ועשיר, מרק גבינה תפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף כרישה ושום; חתוך 2 עד 3 דקות או עד כרישה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
להפחית חום בינוני.
4
להוסיף קמח; לבשל 1 דקה. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים תפוחי אדמה וצ ' רביל. מביאים לרתיחה; לכסות ומבשלים 30 עד 35 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
Chervil
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מניחים 1/2 של מרק במעבד מזון; תהליך עד חלקה. החזר תערובת לתנור ההולנדי; מערבבים היטב. מערבבים בחלב, גבינה, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. למעלה עם בצל ירוק, אם תרצה.