מרק תפוחי אדמה ותירס כפול
תפוחי אדמה ומרק תירס כפול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 310 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. 91 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, בצל, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוח אדמה מבושל איטי ומרק תירס כפול, מרק תירס ותפוחי אדמה, ו מרק תירס תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 עד 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מערבבים את כל החומרים למעט חלב התאדה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות עד תפוחי אדמה הם במכרז. רק לפני ההגשה, להגדיל את החום להגדרה גבוהה. מערבבים בחלב; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות או עד מרק חם.