מרק תפוחי אדמה מתוקים וקייל
מרק תפוחי אדמה מתוקים וכרוב נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, חלופה חלב, שמרים תזונתיים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק כרוב בטטה, כרוב ומרק בטטה, ו עוף בטטה ומרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף לקצוץ את תפוחי האדמה המתוקים ולהניח בצד בקערת מים כדי למנוע שינוי צבע.הגדר סיר גדול על הכיריים ולהגדיר חום בינוני.כאשר חם, להוסיף את שמן זית בצל לטגן כמה דקות עד מתרכך.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים כדי לצפות את הבצל.
להוסיף כמה כפות של חלב קוקוס לטגן במשך כמה דקות.
מוסיף את תפוחי האדמה המתוקים ו לטגן במשך כמה דקות.
מוסיף את הסלרי וגזר וחומוס ו לטגן עוד כמה דקות.אתה יכול להוסיף קצת יותר חלב קוקוס ומערבבים עם מרית עץ מגרדת את החלק התחתון של הסיר.
מוסיפים את הכרוב והמלח. מערבבים ומטגנים לרגע.
מוסיפים את הפלפל ומספיק מים רק כדי לכסות את הירקות.מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
הוסף את החלופה חלב.באמצעות בלנדר מקל, להתמזג עד שיש לך את העקביות הרצויה.מערבבים את השמרים התזונתיים אם משתמשים. זה יוסיף קצת יותר " creaminess.”