מרק תפוחי אדמה צ'דר
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח, לא מלח הוסיף מרק עוף, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק צ'דר תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה צ'דר, ו מרק תפוחי אדמה צ'דר.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות.
מערבבים קמח וחלב בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
הוסף לתערובת תפוחי אדמה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה.
יוצקים חצי תערובת תפוחי אדמה לתוך מיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם מחצית הנותרים של תערובת תפוחי אדמה.
החזר תערובת לתנור ההולנדי.
מוסיפים גבינה; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד גבינה נמסה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות; מפזרים כל מנה באופן שווה עם בצל ירוק.