קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מרשמלו מאלט שוקולד

מרשמלו מאלט שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: מרשמלו מאלט שוקולד, שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, ו עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד.

הוראות

1
מעיל קל של תבנית אפייה 8 על 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
לטאטא יחד את הג ' לטין ומים קרים בקערה קטנה, ולתת לו להתרכך במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
תכין סירופ שוקולד מאלט. בקערה של מיקסר חשמלי, לטאטא יחד את אבקת הקקאו, אבקת חלב מלט, מים חמים, וסירופ תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
נייר אורזנייר אורז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
שים את הקערה על המיקסר ולהתאים אותו עם מצורף whisk.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, מים ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 248 ° F עד 250 ° F. בינתיים, מיקרוגל את הג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות, ויוצקים אותו לתוך סירופ שוקולד. הגדר את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל בזמן שאתה בודק את סירופ הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
סם גסם ג
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כאשר הסירופ מגיע 120° עד250, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 5 דקות נוספות. הגדל את ההגדרה הגבוהה ביותר והכה במשך 3 עד 5 דקות יותר, הוספת הווניל ברגע האחרון. המרשמלו המוגמר יהיה משולש בנפח.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
יוצקים אותו למחבת מוכנה, באמצעות מרית אופסט כדי להחליק אותו לתוך הפינות.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מפזרים שוקולד מגורד באופן שווה בנדיבות מעל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
בואו להגדיר במשך כ 6 שעות.
10
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת ולהפוך את הלוח על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מפזרים אותו עם שוקולד מגורד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
12
חותכים אותו לחתיכות וטובלים את הקצוות הדביקים ביותר שוקולד, מלטפים את העודף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')