מרשמלו שוקולד
מרשמלו שוקולד נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 26 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת סוכר, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרשמלו שוקולד, מרשמלו מנטה שוקולד, ו מרשמלו מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך קערה קטנה במיקרוגל בטוח, ומפזרים ג ' לטין.
שלב הנותרים 1/2 כוס מים, סוכר, סירופ תירס, ומלח בסיר כבד בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מבשלים, בלי לערבב, עד שמדחום ממתקים רושם 25
יוצקים תערובת סוכר לתוך הקערה של מערבל לעמוד; בואו לעמוד עד רשם מדחום ממתקים 21
תערובת ג 'לטין מיקרוגל גבוה במשך 20 שניות או עד ג' לטין נמס, ערבוב לאחר 10 שניות. עם מיקסר על מהירות נמוכה, להכות תערובת סוכר באמצעות מצורף שוט; בהדרגה לשפוך תערובת ג ' לטין בזרם דק לתערובת סוכר.
להוסיף 1 כפית וניל. להגביר את המהירות גבוהה; תערובת שוט במהירות גבוהה עד אור ו פלאפי (כ 5 דקות). הפחת את המיקסר למהירות בינונית, והוסף בהדרגה 1/4 כוס קקאו; הכה עד בשילוב. באמצעות מרית מצופה ספריי בישול, לגרד תערובת לתוך 11 x 7 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; חלק העליון.
מנפים יחד אבקת סוכר, קורנפלור, ו 2 כפיות קקאו למחבת רול ג ' לי. באמצעות מרית אופסט מצופה ספריי בישול, להסיר מרשמלו מן המחבת; מקום בתערובת סוכר. באמצעות מספריים מצופה היטב בתערובת סוכר אבקה, לחתוך מרשמלו לתוך 78 (1 אינץ') ריבועים. אבק עם תערובת אבקת סוכר; לנער כדי להסיר תערובת עודף סוכר.
מסדרים מרשמלו על מדף קירור הממוקם על תבנית אפייה מעוטרת.
מניחים שוקולד מריר בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 1 דקה או עד נמס, ערבוב כל 20 שניות עד חלקה.
טפטוף שוקולד נמס על מרשמלו; לעמוד עד שוקולד מוגדר.