משטחי שפריץ טבולים בשוקולד עם פיסטוקים
שוקולד טבל ספריץ עם פיסטוקים נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, שוקולד מריר, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שפריץ שוקולד טבול, שפריץ כתום טבול שוקולד, ו קנולי טבול שוקולד עם פיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
תחליף 1 סוכר קונדיטוריה סוכר עבור סוכר מגורען תחליף 3/4 כפית שקדים תמצית 1 כפית וניל.
ארוז את הגליל של העיתונות עם חלק מהבצק. המשך בהתאם להוראות עוגיה העיתונות. צינור הבצק ברצועות ארוכות 3 אינץ 'על תבנית אפייה גדולה ungreased, מרווחים אותם 1 אינץ' זה מזה. השתמש בסכין קילוף כדי לחתוך את הבצק ללא עיתונות העוגיות.
להקפיא או לצנן את העוגיות על תבנית האפייה עד המשרד.
אופים עד הקצוות הם זהב חיוור, 7 עד 10 דקות. מגניב על גיליונות 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות עם מרית מתכת מתלים כדי מגניב.
המשך צינור, צמרמורת, ואופים יותר ספריץ washboards בקבוצות עם בצק שנותר (צינור וצינה על הסדין השני בעוד הסדין הראשון הוא אפייה; מגניב אפייה בין קבוצות ולהשתמש נייר קלף טרי).
ממיסים שוקולד (ראה הערות של טבחים) בקערת מתכת עמוקה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
הסר קערה מהמחבת. השתמש במגבת מקופלת כדי להטות את הקערה מעט, כך שוקולד נמס הוא עמוק מספיק לטבילה את העוגיות.
שים פיסטוקים בקערה רדודה.
הגדר מדפי קירור על גיליונות אפייה.
טובלים עוגיות, אחד בכל פעם, בשוקולד כך שהוא מצפה כמחצית העוגייה באלכסון, ולאחר מכן לגרד את השוקולד העודף מתחתית העוגייה על שפת הקערה.
מפזרים את השוקולד עם כמה פיסטוקים ומסדרים את העוגיות על המדפים.
בואו עוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד השוקולד קבע, על 1 שעה.
* להמיס שוקולד בהצלחה: לשמור על שוקולד ממגע עם אפילו כמות קטנה של מים. קוצצים את השוקולד ראשון, ואז לשים אותו בקערת מתכת יבשה ולהגדיר את הקערה על מחבת של מים רותחים בקושי.
מחממים את השוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שהוא חלק. לחלופין, אתה יכול לחמם אותו בקערה בטוחה במיקרוגל.
שים את השוקולד הקצוץ בקערה ומיקרוגל אותו ב 50% כוח במרווחים של 30 שניות, בודק את זה ומערבבים אותו, בכל פעם, עד שהוא חלק.* כדי לשמור על הטוב ביותר רכסים מחורצים שונים על העוגיות, להקפיא או לצנן את רצועות צנרת עד המשרד לפני אפייתם.* עוגיות לשמור במיכל אטום בשכבות בודדות, מופרדים על ידי נייר שעווה, במקום קריר, 5 ימים.