משמש וטוגנים אננס
צריך קינוח צמחוני? משמש וטוגנים אננס יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר חום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו משמש-צ'יפס אגוזי לוז, טונאן חריף צרוב על צ'יפס פרמזן בזיליקום עם ריבת משמש, ו קינמון-טוגני טורטייה סוכר עם סלסה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 4 (10-אונקיה) ramekins, כל 2 1/2 אינץ 'ו 3 1/2 אינץ' בקוטר.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 425 מעלות F. ספריי 4 (10 אונקיות) ramekins עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
למילוי: בקערה בינונית, מערבבים יחד את חתיכות האננס, משמשים, קינמון, arrowroot, ומיץ אננס שמור. מחלקים את התערובת שווה בין ramekins.
עבור ציפוי: במעבד מזון, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, חמאה, סוכר, אגוזי פקאן, ומלח. Pulse יחד עד החמאה היא בגודל של אפונה.
כפית את הציפוי מעל תערובת המילוי.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה קטנה ואופים עד הזהב ואת המילוי מבעבע, 18 עד 20 דקות. מגניב במשך 10 דקות ומגישים.