קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

מתאבנים שיפון בצל

מתאבנים שיפון בצל
מתאבנים שיפון בצל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. תמורת $2.3 למנה, מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גבינה שוויצרית, בצל מטוגן, לחם שיפון חטיף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 50%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מתאבנים שיפון גבינה, מועדון ספרים + מתאבנים שיפון מלפפון, ולחם בצל שיפון.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הבצל, הבייקון, המיונז והגבינה השוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים כ-1 כפית של רוטב פיצה על כל פרוסת לחם. מעל כ-1 כף מתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מכסים ומקפיאים בשכבה אחת עד חודשיים, או אופים על תבנית לא משומנת בחום של 350 מעלות למשך 12-14 דקות או עד לחימום והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים על תבנית לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב-350 מעלות למשך 14-16 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה