קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

מתובל הודו צלוי סופר עסיסי

מתובל הודו צלוי סופר עסיסי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו מתובל הודו צלוי סופר עסיסי, הודו צלוי עסיסי, ו הודו צלוי עסיסי עם הרבס דה פרובנס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים לתוך סיר הבישול הגדול ביותר שלך או דלי / סל פלסטיק ולהוסיף את כל החומרים טורקיה, ערבוב כדי לפזר את המלח, סוכר, סירופ ודבש. (לסחוט את המיץ של רבעי התפוזים לתוך המלח לפני שאתה זורק לחתיכות.) להתיר ולהסיר כל מחרוזת או מתיחה המחוברת לטורקיה, לנער אותו בחינם ולהוסיף אותו לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
טורקיה כולהטורקיה כולה
סירופסירופ
דבשדבש
מיץמיץ
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הוסף עוד מים אם טורקיה אינה שקועה לחלוטין. שמור את התערובת במקום קר, אפילו בחוץ לילה או למעלה 1 או 2 ימים לפני שאתה מבשל אותו, זוכר לקחת אותו מתוך הנוזל שלה (ומנגב אותו יבש עם מגבת מטבח) טוב 40 או 50 דקות לפני שהוא צריך להיכנס לתנור. תרנגולי הודו-אכן זה המקרה עבור כל הבשר-צריך להיות בטמפרטורת החדר לפני לשים בתנור שחומם מראש. אם אתה בכלל מודאג - המים הקרים במי מלח יהיה באמת לצנן את הציפור הזאת-ואז פשוט לבשל את טורקיה במשך זמן רב יותר מאשר המשקל האמיתי שלה דורש.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את החמאה והסירופ לסיר ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד המרכיבים נמסו בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מברישים את טורקיה עם זיגוג לפני צלייה, ו להשרות מעת לעת לאורך זמן הצלייה. מחממים התנור ל 425 מעלות F. לבשל את טורקיה במשך 30 דקות בטמפרטורה גבוהה יחסית זו, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 350 מעלות F ולהמשיך לבשל, הפיכת התנור בחזרה עד 425 מעלות F עבור final15 דקות או כך אם אתה רוצה לתת דחיפה בראונינג לעור. עבור טורקיה 9 עד 11 פאונד, לאפשר 2 1/2 עד 3 שעות בסך הכל. אבל זכור כי תנורים להשתנות במידה עצומה, אז רק לבדוק על ידי פירסינג הבשר בין הרגל והגוף עם סכין חדה קטנה: כאשר המיצים לרוץ ברור, תרנגול ההודו מבושל. בדיוק כפי שחיוני לתת לתרנגול ההודו להגיע לטמפרטורת החדר לפני שהוא נכנס לתנור, אז חשוב לתת לו להתבלט מחוץ לתנור למשך 20 דקות טובות לפני שאתה בעצם לגלף אותו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור