מתכון Gravlax קל
מתכון Gravlax קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמיר, פלפל סדוק, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מתכון גרבלקס נורבגי, מתכון Gravlax נרפא סלק, ו Gravlax קל ופשוט.
הוראות
להסיר את עצמות הסיכה מהסלמון ולהבקיע את העור.
בקערה, מערבבים את הסוכר, מלח ופלפל כדי להפוך את תערובת התרופה.
מניחים חתיכה גדולה של cheesecloth על מחבת הסדין.
מניחים חצי שמיר קצוץ על גבי.
מפזרים חצי מתערובת התרופה על שמיר קצוץ. (השכבה צריכה להיות מעט דקה יותר שבה הפילה מתכווץ לזנב.)
מניחים את צד עור הסלמון למטה על גבי תערובת התרופה. לסחוט את מיץ לימון על בשר הסלמון ומפזרים את תערובת התרופה הנותרים שמיר.
עטפו את הסלמון בבד הגבינה.
מניחים את הסלמון במחבת מלון מוצקה. למעלה הסלמון עם מחבת מלון שנייה. לחץ למטה עם משקל 6-8 - lb/2.72-עד 3.63 - kg.
לאחר 3 ימים, לפתוח בעדינות לגרד את התרופה; אתה יכול לשטוף את המלח עם מים חמים.
מפזרים קצת שמיר קצוץ על גבי ולתת יבש במשך כ 2 עד 3 שעות gravlax הוא עכשיו מוכן לשימוש או שזה יכול להיות עטוף בקירור עד 5 ימים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.