קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות44
מגזין

מתכון Gravlax קל

מתכון Gravlax קל
מתכון Gravlax קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמיר, פלפל סדוק, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: מתכון גרבלקס נורבגי, מתכון Gravlax נרפא סלק, ו Gravlax קל ופשוט.

הוראות

1
להסיר את עצמות הסיכה מהסלמון ולהבקיע את העור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
בקערה, מערבבים את הסוכר, מלח ופלפל כדי להפוך את תערובת התרופה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים חתיכה גדולה של cheesecloth על מחבת הסדין.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים חצי שמיר קצוץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מפזרים חצי מתערובת התרופה על שמיר קצוץ. (השכבה צריכה להיות מעט דקה יותר שבה הפילה מתכווץ לזנב.)
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
6
מניחים את צד עור הסלמון למטה על גבי תערובת התרופה. לסחוט את מיץ לימון על בשר הסלמון ומפזרים את תערובת התרופה הנותרים שמיר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
עטפו את הסלמון בבד הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
מניחים את הסלמון במחבת מלון מוצקה. למעלה הסלמון עם מחבת מלון שנייה. לחץ למטה עם משקל 6-8 - lb/2.72-עד 3.63 - kg.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לאחר 3 ימים, לפתוח בעדינות לגרד את התרופה; אתה יכול לשטוף את המלח עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מפזרים קצת שמיר קצוץ על גבי ולתת יבש במשך כ 2 עד 3 שעות gravlax הוא עכשיו מוכן לשימוש או שזה יכול להיות עטוף בקירור עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.