קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

מתכון גארני של ג'ון בש

מתכון גארני של ג'ון בש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מתכון Choucroute של ג'ון בש Garnie. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 942 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, תפוחי אדמה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג'ון בש, Choucroute Garnie, ו Choucroute Garnie.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים חצי הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים 2 כוסות מים, יין ובטן חזיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומלבשים עד שהבטן רכה, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו להתקרר בנוזל הצלייה. מניחים את בטן החזיר בצד, ואז מסננים ושומרים את הנוזל.לדקלם את הבייקון בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הבצלים הנותרים ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את בטן חזיר מטוגן, חזיר הוק, כרוב כבוש, זרעי קימל, גרגרי ערער עלה דפנה. מכסים את הנוזל הקלייה השמור ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
זרעי קימלזרעי קימל
בטן חזירבטן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, נקניק חזיר, נקניק שום ודבש לכרוב הכבוש, מכסים ואדים יחד במשך 30 דקות more.To מגישים, פורסים את בטן החזיר לחתיכות. זרוק את עלה המפרץ. תגיש את הכרוב הכבוש על מגש נדיב ותערום את הבשר ותפוחי האדמה למעלה.נסה את המתכונים האלה עם כרוב כבוש על הרפובליקה מזון: מתכון כרוב כבוש סופר סודי של DBGB
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
נקניק וכרוב כבוש מתכון Fritter
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
9
איך להכין כרוב כבוש
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ