מתכון פסטו אגוז ארוגולה
מתכון פסטו אגוז ארוגולה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה, גבינת פרמזן, שמן אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה מובא לך על ידי nomeatathlete.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 83% וזה נהדר. נסו ארוגולן ואגוז פסטו, פסטו אגוז ארוגולה, ו פסטו אגוז ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים מים עבור הפסטה; מלח עד שזה טעים כמו הים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות האריזה.בעוד הפסטה מבשלת, לשלב ארוגולה, אגוזי מלך, גבינה, שום, ומיץ לימון במעבד מזון. תהליך במשך כמה שניות עד הקרקע גס. עם מעבד מזון פועל, לאט לטפטף בשמן עד התערובת היא כמעט חלקה, עם רק קצת מרקם.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.לזרוק את הפסטה עם פסטו ועונה ליד השולחן עם פלפל שחור טחון טרי וגבינה יותר אם תרצה.