זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. אם יש לכם קצפת, אבקת סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, ו קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים.
הוראות
1
מערבבים יחד פירורי עוגיות ו 1/4 כוס חמאה מומסת; לחץ בחוזקה לתוך משומן 9 " צלחת עמוקה pieplate.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות
חמאה
2
אופים ב 350 במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר את הקרום מהתנור, ומפזרים פירורי שוקולד לקרום חם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בואו לעמוד 5 דקות או עד פירורים להמיס; בזהירות להפיץ שוקולד על החלק התחתון של הקרום עם מרית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרום
ציוד שתשתמש בו
מרית
5
מערבבים יחד קצפת והבא 3 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול; להביא מים רק כדי מבשלים. מבשלים מעל מים רותחים 6 עד 8 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
6
בינתיים, מפזרים ג ' לטין על מים קרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בהדרגה להקציף רבע מתערובת שמנת חמה לחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
הוסף לשמנת החמה הנותרת, מקציף כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
להקציף בג ' לטין מרוכך. מבשלים מעל מים רותחים 3 עד 5 דקות או עד פודינג מגיע 16
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
הסר מהחום; להוסיף 1 כף חמאה, ערבוב בעדינות עד חמאה נמס. מילוי מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
11
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן. בעדינות לכסות עם לעטוף פלסטיק, לחיצה ישירות על פני השטח של מילוי. צ ' יל פאי לפחות 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קרום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
12
מפזרים אגוז מוסקט ואבקת סוכר על עוגה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
מוסקט
13
מגישים עם dollops של קצפת ועוד אגוז מוסקט, אם תרצה. חנות פאי במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
מוסקט
14
הערה: שכבת השוקולד תהיה להקשיח כמו פשטידת צמרמורות במקרר. השתמש בסכין חדה ולחץ עדין לחתוך עוגה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.