תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . אם יש לך ג'לטין, כוסברה טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, מנה מתוקה וחמוצה ללא בשר עם טופו ובטטות, ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור סוכריות פקאן: מחממים את התנור ל 225 מעלות F. קלות לרסס מחבת nonstick עם שמן או תרסיס פאן.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
פקאנים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
שוט יחד את החלבונים ביצה, מולסה 1 כף מים במערבל עמדה עד פסגות רכות או רכות. מקפלים את הפקאן לקערה.
בקערה קטנה יותר, לשלב את הסוכר, קינמון, מלח, כוסברה, קאיין וכמון.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.
קינמון
פלפל קאיין טחון
כמון
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה מוכנה ואבק על תערובת התבלינים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים בתנור עד להשחמה שווה וריחני, 45 דקות עד 1 שעה, ערבוב כל 10 עד 12 דקות. הקפד להפיץ את כל פקאן בודדים כאשר הוסרו מהתנור ולתת מגניב. בערך לקצוץ את הפקאן ולאחסן במיכל אטום עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים את תפוחי האדמה, מלאי, מלח ופלפל לתוך סיר בינוני עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מחממים את הסיר לרתיחה, חוזרים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, אבל לא את הנוזל, למעבד מזון מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה, זרעי וניל וקינמון, אם משתמשים, למחית. דופק שוב עד שכל החומרים משולבים וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
חמאה
זרעים
5
חמאה תבשיל 9 אינץ ' שיש לו נפח מספיק כדי להחזיק את מחית סיים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
מניחים את מחית התבשיל בחמאה. (או להחזיק עד מוכן למקם לתוך התבשיל.)
1
מערבבים בדוכן את החלבונים, 1 כוס של סוכר ותמצית וניל. מקציפים את התערובת באמצעות מצורף שוט עד פסגות רכות טופס.
במקביל לחמם את הנותרים 1 3/4 כוס סוכר 1 כוס מים בסיר קטן עד התערובת מגיעה 240 מעלות F על מדחום סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
סיר
3
מניחים את הג 'לטין בקערת ערבוב לאט לשפוך את סירופ הסוכר על הג' לטין. התחל ערבוב בחצי מהירות עד בשילוב. לאחר מכן לשלב את תערובת הביצים ואת השוט עד מעט קריר למגע.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
ג ' לטין
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
כדי לסיים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מורחים את ציפוי המרשמלו מעל תפוחי האדמה המתוקים בתבשיל. למעלה עם סוכריות פקאן, מקום לתנור ואופים במשך 15 עד 20 דקות. ואז לסובב את המחבת ואופים עד מרנג הוא השחמה ותפוחי האדמה חמים לאורך כל הדרך, עוד 8 עד 10 דקות.