קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטות

בטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . אם יש לך ג'לטין, כוסברה טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, מנה מתוקה וחמוצה ללא בשר עם טופו ובטטות, ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור סוכריות פקאן: מחממים את התנור ל 225 מעלות F. קלות לרסס מחבת nonstick עם שמן או תרסיס פאן.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
פקאניםפקאנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
שוט יחד את החלבונים ביצה, מולסה 1 כף מים במערבל עמדה עד פסגות רכות או רכות. מקפלים את הפקאן לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מולסהמולסה
פקאניםפקאנים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
בקערה קטנה יותר, לשלב את הסוכר, קינמון, מלח, כוסברה, קאיין וכמון.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
כמוןכמון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה מוכנה ואבק על תערובת התבלינים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור עד להשחמה שווה וריחני, 45 דקות עד 1 שעה, ערבוב כל 10 עד 12 דקות. הקפד להפיץ את כל פקאן בודדים כאשר הוסרו מהתנור ולתת מגניב. בערך לקצוץ את הפקאן ולאחסן במיכל אטום עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את תפוחי האדמה, מלאי, מלח ופלפל לתוך סיר בינוני עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים את הסיר לרתיחה, חוזרים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, אבל לא את הנוזל, למעבד מזון מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה, זרעי וניל וקינמון, אם משתמשים, למחית. דופק שוב עד שכל החומרים משולבים וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
חמאהחמאה
זרעיםזרעים
5
חמאה תבשיל 9 אינץ ' שיש לו נפח מספיק כדי להחזיק את מחית סיים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
מניחים את מחית התבשיל בחמאה. (או להחזיק עד מוכן למקם לתוך התבשיל.)
1
מערבבים בדוכן את החלבונים, 1 כוס של סוכר ותמצית וניל. מקציפים את התערובת באמצעות מצורף שוט עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
2
במקביל לחמם את הנותרים 1 3/4 כוס סוכר 1 כוס מים בסיר קטן עד התערובת מגיעה 240 מעלות F על מדחום סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
סירסיר
3
מניחים את הג 'לטין בקערת ערבוב לאט לשפוך את סירופ הסוכר על הג' לטין. התחל ערבוב בחצי מהירות עד בשילוב. לאחר מכן לשלב את תערובת הביצים ואת השוט עד מעט קריר למגע.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
ג ' לטיןג ' לטין
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
כדי לסיים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים את ציפוי המרשמלו מעל תפוחי האדמה המתוקים בתבשיל. למעלה עם סוכריות פקאן, מקום לתנור ואופים במשך 15 עד 20 דקות. ואז לסובב את המחבת ואופים עד מרנג הוא השחמה ותפוחי האדמה חמים לאורך כל הדרך, עוד 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מרשמלומרשמלו
תפוח אדמהתפוח אדמה
ממתקיםממתקים
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הסר ולתת לעמוד במשך 5 עד 8 דקות לשרת.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2רצועותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחון, אופציונליקינמון טחון, אופציונלי0(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname0(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מולסה דורהמולסה דורה6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1קילוגרםתפוחי אדמה מתוקים, קלופים וקוביות גדולותתפוחי אדמה מתוקים, קלופים וקוביות גדולות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1שעועית וניל, שרוטהשעועית וניל, שרוטה2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי ירקות, או מים אם לא זמיןמלאי ירקות, או מים אם לא זמין1(יכול להיות או להרחיק)פלפל לבן, אדמהפלפל לבן, אדמה