קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

מתלה האחוזה המקורי של כבש

מתלה האחוזה המקורי של כבש
מתלה האחוזה המקורי של כבש נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 117 גרם שומן, ובסך הכל של 1362 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, מתלה טלה צלוי עם רוטב טלה חריף, ו מתלה של כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את 6 המרכיבים הראשונים במיכל רדוד גדול שאינו תגובתי.
2
מניחים טלה במרינדה ומניחים למרינדה במקרר למשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים טלה מהמרינדה וצולים מדפי טלה עד למידת האלימות הרצויה. מעליו את חמאת הרוזמרין השום הקלוי ומגישים עם ויניגרט הנענע הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מבשלים את השום בשמן זית במחבת על הכיריים למשך 15 עד 20 דקות, או עד שהוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
7
מוסיפים למעבד מזון תערובת שמן שום-זית וכל שאר החומרים ומעבדים עד לאיחוד יסודי. שמור בקירור עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
במעבד מזון, שלב את החרדל, הנענע, שאלוט וחומץ הבלסמי על ידי פעימה מספר פעמים. כאשר מעבד המזון פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית, והמלח והפלפל, לפי הטעם. מעבדים את התערובת שוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח