מתלה האחוזה המקורי של כבש
מתלה האחוזה המקורי של כבש נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 117 גרם שומן, ובסך הכל של 1362 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, מתלה טלה צלוי עם רוטב טלה חריף, ו מתלה של כבש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 6 המרכיבים הראשונים במיכל רדוד גדול שאינו תגובתי.
מניחים טלה במרינדה ומניחים למרינדה במקרר למשך 2 עד 3 שעות.
מחממים גריל על אש בינונית.
מוציאים טלה מהמרינדה וצולים מדפי טלה עד למידת האלימות הרצויה. מעליו את חמאת הרוזמרין השום הקלוי ומגישים עם ויניגרט הנענע הבלסמי.
מבשלים את השום בשמן זית במחבת על הכיריים למשך 15 עד 20 דקות, או עד שהוא רך וריחני.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
מוסיפים למעבד מזון תערובת שמן שום-זית וכל שאר החומרים ומעבדים עד לאיחוד יסודי. שמור בקירור עד מוכן לשימוש.
במעבד מזון, שלב את החרדל, הנענע, שאלוט וחומץ הבלסמי על ידי פעימה מספר פעמים. כאשר מעבד המזון פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית, והמלח והפלפל, לפי הטעם. מעבדים את התערובת שוב עד לקבלת תערובת חלקה.