קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

מתלה האחוזה המקורי של כבש

מתלה האחוזה המקורי של כבש
מתלה האחוזה המקורי של כבש נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 117 גרם שומן, ובסך הכל של 1362 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, מתלה טלה צלוי עם רוטב טלה חריף, ו מתלה של כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את 6 המרכיבים הראשונים במיכל רדוד גדול שאינו תגובתי.
2
מניחים טלה במרינדה ומניחים למרינדה במקרר למשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מחממים גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוציאים טלה מהמרינדה וצולים מדפי טלה עד למידת האלימות הרצויה. מעליו את חמאת הרוזמרין השום הקלוי ומגישים עם ויניגרט הנענע הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מבשלים את השום בשמן זית במחבת על הכיריים למשך 15 עד 20 דקות, או עד שהוא רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
7
מוסיפים למעבד מזון תערובת שמן שום-זית וכל שאר החומרים ומעבדים עד לאיחוד יסודי. שמור בקירור עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
במעבד מזון, שלב את החרדל, הנענע, שאלוט וחומץ הבלסמי על ידי פעימה מספר פעמים. כאשר מעבד המזון פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית, והמלח והפלפל, לפי הטעם. מעבדים את התערובת שוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה