קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

מתלה טלה עם תאנים

מתלה טלה עם תאנים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מתלה טלה עם תאנים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל 718 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם בצל, אגוזי מלך, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, ו מתלה צלוי של כבש עם רוטב טלה חריף.

הוראות

1
לשפשף טלה עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים את צד הבשר כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות; למשך 45-60 דקות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות;).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים לפלטת הגשה; מכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מוסיפים 1 כוס מים למחבת הצלייה; מערבבים כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. בעזרת מסננת דקה מסננים תערובת; הניחו טפטופים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
בסיר קטן מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה עמילן תירס עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את היין, הטפטופים, התאנים, הפלפל והמלח שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים, ללא כיסוי, עד שהתאנים רכות והרוטב מסמיך, כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מפזרים אגוזי מלך על כבש; מגישים עם רוטב תאנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש