מתלה טלה עם תאנים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מתלה טלה עם תאנים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל 718 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם בצל, אגוזי מלך, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, צלעות טלה עם רוטב שמנת קארי או מתלה טלה, ו מתלה צלוי של כבש עם רוטב טלה חריף.
הוראות
לשפשף טלה עם 1/2 כפית מלח.
מניחים את צד הבשר כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה משומנת.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות; למשך 45-60 דקות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; עשוי היטב, 170 מעלות;).
מוציאים לפלטת הגשה; מכסים באופן רופף בנייר כסף.
מוסיפים 1 כוס מים למחבת הצלייה; מערבבים כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. בעזרת מסננת דקה מסננים תערובת; הניחו טפטופים בצד.
בסיר קטן מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה עמילן תירס עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את היין, הטפטופים, התאנים, הפלפל והמלח שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים, ללא כיסוי, עד שהתאנים רכות והרוטב מסמיך, כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מפזרים אגוזי מלך על כבש; מגישים עם רוטב תאנים.