קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות25
ציון בריאות44
מגזין

נאגטס ברווז מספר הבישול החדש של Le Pigeon

נאגטס ברווז מספר הבישול החדש של Le Pigeon
צריך מנה עיקרית ללא חלב? נאגטס ברווז מספר הבישול החדש של לה פיג'ן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 1867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 171 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ שרי, חרדל דיז'ון, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. היא מובאת אליכם ע " י רפובליקת המזון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו פאי יונים, אפונה אורז, ו אורז עם אפונה יונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לתערובת הברווז: באמצעות סכין, דק לגרוס וקוצצים את הבשר והעור של קונפי הברווז. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקונפי הגרוס, חומץ שרי וחרדל דיז ' ון ולהגדיר aside.In מחבת sauté מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, שום, מרווה, טימין, אבקת שום, פפריקה ואבקת חרדל ו sauté עד הבצל הוא שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
חומץ שריחומץ שרי
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להעביר את התערובת לקערה ולתת מגניב. כאשר התערובת היא רק מגניב מספיק כדי להתמודד, להוסיף את תערובת confit ומערבבים עם האצבעות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו להתקרר עוד 20 דקות לפני יצירת נאגטס.לרוטב הטבילה: בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, לשלב את מיץ שזיפים, שזיפים וחומץ ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מופחת על 2 כפות של נוזל, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
נגיסי עוףנגיסי עוף
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
להעביר לקערת ערבוב ולתת מגניב. ברגע שמתקרר, מערבבים בחרדל דיז ' ון. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים מים לדקים. תניח בצד.עבור נאגטס: קלות לנצח את הביצים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
נגיסי עוףנגיסי עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מניחים את פירורי הקמח והלחם במנות רדודות נפרדות ליד הביצים. לגרוף כף גדושה של תערובת הברווז ולהשתמש בידיים שלך כדי ליצור אותו לצורת גוש (אנחנו יודעים שאתה יודע מה נאגטס נראה כמו, אל תעמיד פנים שאתה לא!). טובלים את הנאגטס בקמח קודם, אחר כך את הביצה ולבסוף לתוך פירורי הלחם. שים את הנאגטס בצד על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
נגיסי עוףנגיסי עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ברווז שלםברווז שלם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
יוצקים שמן לעומק של ½ אינץ במחבת גדולה וחום על חום גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, בזהירות להוסיף את הנאגטס לשמן. עבודה בקבוצות של כ 8 נאגטס, ומטגנים במשך 90 שניות, להעיף לצד השני, ולהמשיך לטגן במשך 90 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים את הנאגטס לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז. 
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מוסיפים קצת לימון וקורט של מלח ומגישים עם רוטב הטבילה.נסה את המתכונים האלה ברווז על מזון הרפובליקה: מתכון קארי אננס ברווז
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
בישול עם יין: ברווז עם דובדבנים במתכון קיאנטי
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ברווז שלםברווז שלם
10
חזה ברווז עם תפוחים ומתכון קימל
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
זרעי קימלזרעי קימל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות