קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
סוגי מאכליםלחם
מגזין

נאוואחו מטגנים לחם I

נאוואחו מטגנים לחם I
לחם מטגנים נבאחו שאני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. ללחם הזה יש 244 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 10 אוהדים. אם יש לכם מלח ים, שומן, אבקת חלב ללא שומןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם מטגנים נאוואחו, טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי, ו טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה לערבב יחד קמח, אבקת חלב יבש ללא שומן, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב יבש ללא שומןאבקת חלב יבש ללא שומן
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים 5 כפות של השומן לתוך התערובת היבשה עד שהוא דומה פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
3
מוסיפים את מי הקרח ומערבבים עד שהבצק מתרחק בצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מכסים במגבת ומניחים בצד במשך 2 שעות.
5
מחלקים את הבצק לשתי חתיכות גדולות. לעצב כל חתיכה למעגל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מגלגלים כל חתיכה על לוח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. הפוך 2 חתכים מקבילים דרך הבצק מבלי לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
תן את שאר הבצק בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מחממים את השומן הנותר במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהוא חם, מוסיפים את הבצק בצורת הראשון. מטגנים במשך 4-5 דקות בצד הראשון, עד הזהב, להתהפך ולסיים בישול בצד השני במשך 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את הלחם מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מפזרים מלח ים, אם תרצה. תתחמם בזמן שהמחלקה השנייה תבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
11
חותכים לחם לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
12
מגישים חמים.