נאן: לחם שטוח הודי אפוי בתנור
המתכון נאן: לחם שטוח אפוי בתנור הודי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. ללחם הזה יש 248 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, קלונג'י, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם נאן הודי, 3 מרכיב Paleo Naan (לחם הודי), ו לחם נאן הודי בגריל עם כוסברה-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בכוס גדולה, להמיס את השמרים היבשים 1 כפית סוכר עם מים חמים 3/4 כוס (כ 100 מעלות F).
תן לו לשבת על הדלפק שלך עד שהוא מקציף, כ -10 דקות.
בינתיים, לנפות את הקמח, מלח, נשאר 1 כפית סוכר ואבקת אפייה לתוך קערה גדולה, עמוקה.
לאחר השמרים הוא מקציף, מוסיפים את היוגורט ושמן הזית לתוך הזכוכית, ומערבבים לשלב.
יוצקים את תערובת היוגורט לתוך החומרים היבשים ומוסיפים את זרעי קלונג ' י ושומר, אם משתמשים, ומערבבים בעדינות את החומרים יחד עם מזלג. כאשר הבצק עומד לבוא יחד, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב. זה ירגיש כאילו אין מספיק קמח בהתחלה, אבל להמשיך עד שהוא הופך בצק רך, דביק מעט גמיש. ברגע שזה מגיע יחד, להפסיק ללוש. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת תה לחה ונותנים לה לשבת במקום חם וללא טיוטה למשך 2 עד 4 שעות.
כשאתם מוכנים להתגלגל, וודאו שיש לכם שתי קערות על הדלפק: אחת עם תוספת קמח, ואחת עם מים. הבצק יהיה רך מאוד ודביק-זה טוב! מפרידים את הבצק ל-6 חלקים שווים ומגלגלים קלות כל אחד בקערה של קמח נוסף כדי למנוע מהם להידבק זה לזה.
תעצב את הנאן. באמצעות מערוך, מגלגלים כל פיסת בצק לצורת דמעה, צרים למעלה מאשר בתחתית. זה צריך להיות באורך 8 עד 9 אינץ', ברוחב 4 אינץ 'בנקודה הרחבה ביותר ובעובי של 1/4 אינץ'. ברגע שיצרת את הצורה הכללית, אתה יכול גם להרים אותו בקצה אחד ולנענע אותו; המשקל של הבצק עצמו יהיה למתוח אותו קצת. חזור על שיטה זו עם שאר הבצק. (אם אתה עושה את הגרסה ללא גלוטן, יהיה לך מזל טוב יותר הקשה על הבצק עם קצות האצבעות שלך, מאשר מתגלגל.)
לחמם מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד שהוא כמעט מעשן. ודא שיש לך מכסה גדול מספיק כדי להתאים את המחבת ויש לי קערה של חמאה מומסת בהיכון.
הטל את ידיך בקערת המים והרם אחת מהנאנים שלך, סובב אותה מצד אחד לשני כדי להשקיט אותה קלות. בעדינות להניח אותו במחבת ולהגדיר את הטיימר שלך במשך 1 דקה. הבצק צריך להתחיל לבעבע.
לאחר כ 1 דקה, להעיף את naan. זה צריך להיות blistered מעט מושחר, אל תדאג-זה אופייני נאן מסורתי! מכסים את המחבת עם המכסה ומבשלים 30 שניות עד 1 דקה יותר.
הסר את הנאן מהמחבת, מברשת עם קצת חמאה ומפזרים מעט מלח ים גס.
מניחים את נאן בצלחת מרופדת במגבת תה. חזור עם שאר הנאנים ותשרת.