נסו עקיצות אנרגיה mojito קוקוס (טבעוני Paleo), עקיצות טאקו דגים, ו עקיצות טאקו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
30 דקות לפני הבישול, חותכים טורטיות למשולשים, משפריצים בשמן זית,מתבלים במלח ופלפל, ושוכבים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורק
קציצות עוף צמחוניות קפואות
אמנון
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 375 במשך 15-20 דקות, צופה מקרוב ומהפך באמצע.אתה יכול גם לאפות את הטילפיה (400 מעלות במשך כ 15-18 דקות, תלוי כמה עבה הפילה הם) או פאן-מטגנים אותו.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מחממים מחבת על חום בינוני ומרססים בשמן זית. לבשל אמנון במשך כ 3-4 דקות לכל צד.לאחר הדג מבושל, פתית אותו עם מזלג ומערבבים עם שאלוט קצוץ, אבוקדו קצוץ, גרידת ליים נותרת, כוסברה ו/או מנטה. אהבתי את השילוב או כוסברה ונענע, אבל הייתי מציע לנסות את זה לפני ביצוע קערה שלמה של זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 פלפל ארבול מיובש
אמנון
ממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
ויניגרט ורז'וס
5
מוסיפים כמה כפות של תערובת אמנון לשבבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
אמנון
6
מקשטים עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני וסלסה verde.No פחד. אני אחזור מחר לתרום לעלייה במשקל החג שלך. זו העונה!פורסם במתכונים, seafood88 תגובות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.