נגיסי עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל נגיסי עוף. במנה עיקרית זו יש 299 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם מלח, ביצה, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו נגיסי עוף, נגיסי עוף, ו נגיסי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
חותכים לחתיכות 1x1x1 / 2 אינץ'.
מלא מטגן עמוק בשמן תירס, לא יותר מ 1/3 מלא.
מניחים ביצה ומים בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מוסיף את הקמח, שומשום ומלח, ערבוב עד הבלילה חלקה נוצרת.
לטבול חתיכות עוף בבלילה ולנקז את כל עודף.
מוסיפים עוף מוכה, כמה חתיכות בכל פעם, לשמן החם. מטגנים על 4 דקות או עד חום זהוב ועשה (להסיר עוף משמן כדי לבדוק).
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט Willi Schaefer Graacher Domprobst ריזלינג ספטלזה מספר 5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5]()
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5