קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

נהר קוטג'של צלוי כל Plaice עם עגבניות שרי

נהר קוטג'של צלוי כל Plaice עם עגבניות שרי
נהר קוטג'של צלוי כל Plaice עם עגבניות שרי עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, מלח ופלפל, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: גבינת קוטג', עגבניות שרי ורוקט, דיונון צרוב בקוטג'הנהר, ו הטרוטה בגריל של נהר קוטג'עם שומר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 218° (220°C). שמן תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להתאים את הפלאייס שלך. מתבלים את פני השטח של גיליון האפייה ומניחים את הדגים על זה, בצד חיוור (בצד התחתון) למטה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטפטף את הדגים בשמן זית ולעסות אותו. מתבלים בכל מקום עם פלפל והרבה מלח ומנקדים את חתיכות החמאה הקטנות מעליו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
פזר את עגבניות הדובדבן סביב הדגים, יחד עם הקורנית ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
אופים במשך 20 עד 30 דקות, עד הדג הוא רק מבושל והעגבניות הן שלפוחיות ורכות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לאחר קלוי, הבשר של plaice צריך להרים בקלות מן העצם פילה מסודר.
מרכיבים שתצטרך
PlaicePlaice
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
6
הסר את שני פילה העליון באמצעות סכין ומזלג דגים. להקל על השלד משם כדי לחשוף את שני פילה הנותרים מהצד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מגישים את הדגים עם העגבניות וכל מיצי הקלייה המלוחים והמלוחים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק