קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות100
ציון בריאות1
מגזין

נוגט אירופאי קלאסי

נוגט אירופאי קלאסי
נוגט אירופאי קלאסי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 100 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פיסטוקים קלויים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פחזניות אירופאיות, לחם הפסחא האירופי, ו סלט אירופאי.

הוראות

1
הכינו את תבנית האפייה: אם אתם משתמשים בנייר וופל*, הניחו גיליון אחד בתחתית המחבת וגזרו חתיכות מסדין אחר כדי למלא פערים כלשהם. אחרת, משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה עם החמאה ומפזרים את עמילן התירס על זה, הטיה והקשה על המחבת (מעל הכיור או פח אשפה) כדי לכסות את כל המשטחים באופן שווה. תניח את זה בצד. מעיל מרית חסינת חום שלך בנדיבות עם ספריי בישול ולהניח אותו בצד, מדי.הערה: נייר וופל הוא נייר אכיל הזמין מ-Sugarcraft, ו-Amazon; הוא נמכר ב-8 × 11 אינץ ' סדינים ולעתים קרובות בתפזורת, אם כי תצטרך רק כמה. השימוש בו במתכון זה הוא אופציונלי לחלוטין; כל עוד אתה משמן את המחבת היטב, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את נוגט ללא בעיה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
נוגטנוגט
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הקרם של טרטר שוט על מהירות בינונית עד הלבנים הם מקציפים, על 1 דקה. הגבירו את המהירות לזרם בינוני-גבוה ולאט לאט בסוכר ½ כוס. ברגע שהוא כל מעורבב, להמשיך שוט על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס (אם אתה מרים את whisk מתוך הלבנים, הם יהוו נקודה כי צונחת על הצד שלה), 3 עד 5 דקות. הגדר תערובת זו-זה עכשיו מקצפת-בצד, אבל לשמור אותו בקערת המיקסר, עם המיקסר מוכן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את הסוכר ½ 2 כוסות הנותרים עם דבש, סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בגודל בינוני (4 ליטר). מביאים לרתיחה, חשופים וללא ערבוב, על חום גבוה. הפחת את החום לגובה בינוני, הכנס את מדחום הממתקים, ובשל את הסירופ עד שהוא מגיע ל-295°F / 146°C( שלב סדק רך לקשה), כ -15 דקות (ראה ג ' ן אומרת בעמוד הבא—מאוחר יותר. לעת עתה, להישאר ממוקד!).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר אותו מהחום.
6
התחל להצליף במרינג במהירות בינונית; ואז לשים על כפפות התנור שלך לאט לשפוך את הסירופ החם בזרם במורד החלק הפנימי של קערת המיקסר (זהיר, זהיר, זהיר: אם אתה שופך את הסירופ ישירות על הלוחש, זה יהיה להתיז). לאחר כל הסירופ משולב, להגדיל את מהירות המיקסר גבוה שוט עד מרנג מקבל מאוד נוקשה ודביק, 3 עד 5 דקות. כאשר המיקסר שלך מתחיל להתלונן, אתה יודע שזה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר את הקערה מן המיקסר ומיד ומערבבים במהירות את כל האגוזים ואת זרעי וניל עם המרית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים את הנוגט על תבנית האפייה מוכנה או לכסות אותו עם שכבה של נייר וופל או לנפות כמות נדיבה של סוכר ממתקים על גבי. אם אתה צריך להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו יותר, מניחים פיסת קלף או מחצלת סיליקון על גבי וופל או סוכר מכוסה נוגט ולחץ בעדינות עם ידיים שטוחות עד שהוא אפילו. אפשר את נוגט להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מכסים קרש חיתוך עם קלף או אבקה נדיבה של סוכר ממתקים. מעיל בנדיבות סכין שף חד וסכין קילוף עם ספריי בישול. הפעל את סכין הקילוף סביב קצה הנוגט כדי לשחרר אותו, ולאחר מכן בעדינות להפוך אותו על קרש החיתוך. (אם נוגט הוא להיות עקשן, שמן מגרד הספסל ולהשתמש בו כדי לעזור לשחרר אותו בקצוות.) באמצעות סכין השף, לקצץ את הקצוות של נוגט ולאחר מכן לחתוך אותו לתוך ברים או עקיצות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
נוגטנוגט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אחסן את הנוגט, בשכבות עם קלף או עטוף בעטיפות נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
נוגטנוגט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'