נוגט שוקולד טבל עם משמשים מיובשים
נוגט טבול שוקולד עם משמשים מיובשים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 16 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-2 דקות. אם יש לכם משמשים, שבבי שוקולד למחצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: משמשים מיובשים טבולים בשוקולד, משמשים טבולים שוקולד, ו משמש טבול שוקולד פריך.
הוראות
לרסס 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות. בשורה התחתונה ואת הצדדים של המחבת עם נייר שעווה, המאפשר את הנייר כדי overhang על ידי 2 אינץ ' בכל צד. לרסס קלות את הנייר בשעווה בתוך המחבת.
בסיר 2 ליטר, לשלב את הסוכר, מים, ודבש על אש נמוכה. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. להביא לרתיחה, ומבשלים עד הסירופ הופך ענבר ו רושם 315 מעלות F על מדחום ממתקים, על 15 עד 20 דקות.
בעוד הסירופ הוא בישול, במערבל דוכן מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות רכות, כ 2 דקות.
עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, לאט לשפוך את הסירופ לתוך החלבונים ביצה. להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד התערובת היא עבה מאוד, על 7 דקות. לנצח בתמצית הוניל. מקפלים ב 1/2 של משמשים. באמצעות מרית מרוססת עם ספריי בישול, לגרד את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
מפזרים את משמשים הנותרים על גבי. מקפלים את החלקים התלויים של נייר שעווה על פני השטח של התערובת. מקררים עד חברה, כ 4 שעות.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה.
הסר את נייר השעווה מן נוגט ולהשליך. באמצעות סכין מרוסס עם ספריי בישול, לחתוך את נוגט בחצי לאורכו.
חותכים כל חצי ל 8 חתיכות. לטבול 1 קצה של נוגט לתוך שוקולד נמס ולמקם על תבנית אפייה מוכן. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.