נוסטלגיה לקיץ: flaugnarde עם פירות יער קלויים
נוסטלגיה לקיץ: flaugnarde עם פירות יער קלויים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם דבש, חלמונים, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קיץ ברי Flaugnarde, ברי מעורב Flaugnarde, ו תאנה מתובלת חבושים Flaugnarde.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות Fahrenehit (205 צלזיוס).לזרוק פירות יער עם frambroise או וניל לחלץ כפית לתוך צלחת אפייה.צולים את פירות יער ב 400 מעלות פרנהייט (205 צלזיוס) במשך עשרים דקות או עד שהם משחררים את עיקר המיצים שלהם, אשר לא רק משפר את עומק הטעם בגרגרים, אלא גם מבטל נוזל עודף אשר עלול לגרום flaugnarde להיות נוזל או לשבור בקלות.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
הסר את פירות יער מהתנור ואת המתח דרך מסננת רשת בסדר, הזמנת מיצים לשימוש נוסף.בעוד פירות יער זן, לנצח ביצה שלמה, חלמונים, שמנת כבדה ודבש יחד עד שהם מייצרים בלילה חלקה ואחידה.כפית מתוחים פירות יער בחזרה לתבנית האפייה, להוסיף שעועית וניל, אם שימוש, למרכז של פירות יער ושופכים הבלילה מעל פירות יער ואופים ב 350 מעלות פרנהייט (175 צלזיוס) במשך ארבעים וחמש דקות או עד החומים flaugnarde, והמרכז רועד מעט כל כך כאשר נגע.אפשר את flaugnarde להתקרר, אבל לשרת חם.