נזיד הבקר המיושן של אנג'ל.
נזיד הבשר המיושן של אנג'ל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 641 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך קמח, גזר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תבשיל בשר מיושן, תבשיל בשר מיושן, ו תבשיל בשר מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול שמן חום מעל חום בינוני גבוה. בשקית פלסטיק resealable לערבב יחד את הקמח, אבקת שום, מלח ופלפל.
מוסיפים קומץ קטן של בשר בכל פעם לנער עד מצופה היטב; חום בשמן חם, על 1 דקה לכל צד.
הסר את הבשר השחום ולהמשיך עד שכל הבשר הוא השחמה.
חום נמוך יותר בינוני ולהוסיף בצל. בצל חום משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד, ואז להסיר מן הסיר ולהניח בצד.
מסננים עודף שומן מן הסיר.
כדי להוסיף תפוחי אדמה, גזר, סלרי, בצל שמורות, בשר משחי ומרק. מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
עבור מרק עבה יותר: 1/2 שעה לפני התבשיל נעשה, לשלב 3 כפות קמח ומים בקערה קטנה ומערבבים היטב, ואז לאט מערבבים תערובת לנזיד.