נזיד חזיר עם שוט ובירה.
נזיד חזיר עם שוט ובירה זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו טקילה, ליווי: כרוב וכוסברה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו תבשיל בשר חזיר עשיר בסתיו עם בירה, בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש, ו תבשיל מטוגן בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
נגב צ ' ילי נקי עם מטלית לחה. בסיר יבש וכבד על אש בינונית, צ ' ילי טוסט עד ריחני ונפוח, מפנה מדי פעם כדי למנוע מהם שריפה, 3 עד 5 דקות.
בואו להתקרר מעט, ואז להסיר גבעולים, זרעים, וממברנות.
יוצקים בירה וטקילה על צ ' יילס כדי לרכך.
בינתיים, בשר חזיר מתובל במלח.
שמן חום בעציץ כבד, גדול ואטום כגון תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. חצי חזיר חום בכל פעם, פונה לפי הצורך, 8 עד 10 דקות לכל אצווה.
מעביר חזיר משחימים לקערה.
מוסיפים בצל ושום לסיר; מבשלים עד רך, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות. מערבבים בתערובת בירה, עגבניות, אורגנו, כמון וחזיר.
מוסיפים מים אם יש צורך בקושי לכסות חזיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה; לכסות.
אופים תבשיל עד חזיר מתפרק רך, 3 שעות. שומן דל שומן. מצקת תבשיל לתוך קערות ומגישים עם ליווי.
* מצא במעבר המזון הלטיני או מעבר התבלינים של סופרמרקט, או בשוק לטיני.
הפוך קדימה: צמרמורת, מכוסה, עד 2 ימים.