נזיד עדשים אומבריאני עם ביצים מטוגנות בשמן זית עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו וחומץ בלסמי זקן, ביצים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו עדשים אומבריאניות עם ביצים מטוגנות בשמן זית, ביצים מטוגנות בשמן זית עם מוצרלאן והאריסה, ו ירקות מוקפצים עם ביצים מטוגנות בשמן זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר, מחממים את 2 כפות השמן; מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים על אש נמוכה עד שהשומן מרונדר.
מרכיבים שתצטרך
2
במעבד מזון, דק קוצצים את הגזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הירקות לסיר יחד עם הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתרככים, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים על חום גבוה בינוני עד מבריק, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העדשים 2 1/2 כוסות של המרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שרוב המרק נספג, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 1 כוס נוספת של המרק וממשיכים להתבשל עד שנספג, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את 1/2 כוס מרק הנותרים ומבשלים עד העדשים מכרז מושעה ברוטב שמנת, 10 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת nonstick גדולה, לחמם סרט דק של שמן זית. לפצח את הביצים למחבת, מתבלים במלח ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הקצוות הם זהובים, הלבנים הם רק להגדיר והחלמונים עדיין נוזל. כף העדשים לתוך קערות רדודות העליון עם ביצים ארוגולה. מגררים את הגבינה על הביצים וטפטוף עם חומץ בלסמי.