קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

נזיר מיסו נאבה

נזיר מיסו נאבה
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: Yukimi Nabe (snowviewing Nabe), Nabe (Yosenabe / סיר חם יפני), ו טורי Tsukune Nabe.

הוראות

1
אם יש לך זמן, להשרות קומבו במים לפחות שעה אחת כדי להפוך את המניה עבור nabe. אם לא, אתה יכול לבשל את המים קומבו במשך כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
הסר את קומבו מהמים, ולאחר מכן להוסיף את מירין, קאסו סאקה, מיסו ודגי monkfish יחד עם כל ירקות קשים כמו גזר, גובו, ו טוקיו negi. מבשלים את כל החומרים יחד עד monkfish וירקות הם במכרז (כ 20-30 דקות).כאשר אתה מוכן לאכול, פשוט להוסיף את שאר הירקות ולהביא אותו בחזרה לרתיחה עד שהם מבושלים. למעלה עם מיטסובה ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
MonkfishMonkfish
מצובהמצובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
KombuKombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מיסומיסו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני

מרכיבים

1גזר, פרוס לרצועות דקות ארוכותגזר, פרוס לרצועות דקות ארוכות4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1Carrot (פרוס לרצועות דקות ארוכות)1Carrot (פרוס לרצועות דקות ארוכות)4ריבס, קצוץ טרי או קפוא4? אורך dashi kombu (kelp להכנת מלאי dashi)4? אורך dashi kombu (kelp להכנת מלאי dashi)2(חוֹרֶף)מיריןמירין2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיסומיסו796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיסומיסו454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)monkfish לחתוך לחתיכות גדולותmonkfish לחתוך לחתיכות גדולות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות Shimeji, גזוזפטריות Shimeji, גזוז57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות shimeji, גזוזפטריות shimeji, גזוז3עליםנאפה כרוב, חצוי לאורכו, ואז לחתוך לחתיכות גדולותנאפה כרוב, חצוי לאורכו, ואז לחתוך לחתיכות גדולות3עליםnapa כרוב, (חצוי לאורכו, ואז לחתוך לחתיכות גדולות)napa כרוב, (חצוי לאורכו, ואז לחתוך לחתיכות גדולות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסאקה קאסו.סאקה קאסו.1חבילהאטריות שירטקי, שטופות ומרוקנותאטריות שירטקי, שטופות ומרוקנות1חבילהאטריות שירטקי, שטופות ומרוקנותאטריות שירטקי, שטופות ומרוקנות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיםמים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.