אם יש לך זמן, להשרות קומבו במים לפחות שעה אחת כדי להפוך את המניה עבור nabe. אם לא, אתה יכול לבשל את המים קומבו במשך כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
הסר את קומבו מהמים, ולאחר מכן להוסיף את מירין, קאסו סאקה, מיסו ודגי monkfish יחד עם כל ירקות קשים כמו גזר, גובו, ו טוקיו negi. מבשלים את כל החומרים יחד עד monkfish וירקות הם במכרז (כ 20-30 דקות).כאשר אתה מוכן לאכול, פשוט להוסיף את שאר הירקות ולהביא אותו בחזרה לרתיחה עד שהם מבושלים. למעלה עם מיטסובה ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Monkfish
מצובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
Kombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מיסו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.