ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר
אם יש לכם שמנת של טרטר, סוכר, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד אספרסו Dacquoise, שוקולד לבן קפוא ומיץ אגוזי לוז, ו קקאו הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. תחתית קו של שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם נייר קלף; קלף ריסוס עם תרסיס nonstick. לנפות אבקת סוכר קורנפלור לתוך קערה בינונית; לטאטא פתיתי קקאו טחון 1/2 כפית מלח גס. מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד עבה קצף.
הוספת 1 כף סוכר בכל פעם, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים בתערובת ניב קקאו. מחלקים מרנג בין מחבתות מוכנות, מתפשטים באופן שווה.
אופים מרנג 1 שעה. כבה את החימום. שמירה על דלת התנור סגורה, להשאיר מרנג בתנור לילה להתייבש (מרנג יהיה deflate מעט).
מחממים תנור ל 325&Deg;F. שורה תחתונה של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף; קלף ריסוס עם תרסיס nonstick.
שלב 1/4 כוס סוכר הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית; להקציף כדי להתמזג.
להקציף 1/3 כוס שמן, חלמונים ביצה, ו 2 כפות מים בקערה גדולה להתמזג. מערבבים במרכיבים יבשים. לנצח חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת חלמון.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. מגניב במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. הכה רק עד התערובת מחזיקה פסגות רכות (לא overbeat או תערובת יהיה להתקפל). כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
מניחים שוקולד בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה.
שלב שמנת מתוקה, 3 כפות מים, אבקת קקאו לא ממותק, וסירופ תירס קל בסיר בינוני כבד.
לטאטא מעל חום בינוני עד מעורבב ורק מתחיל לרתוח.
יוצקים תערובת על שוקולד קצוץ; בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה.
בואו זיגוג לעמוד עד עבה מספיק כדי להפיץ, 15 עד 20 דקות.
מניחים 1 מרנג על מגש, צד שטוח למטה; להפיץ 1/2 זיגוג כוס מעל. להכניס למקרר עד שוקולד מוגדר היטב, כ -30 דקות.
מורחים חצי קרם mascarpone (על 1 1/2 כוסות) על שוקולד צונן. להכניס למקרר 10 דקות.
מניחים שכבת עוגה על משטח העבודה; להפיץ עם 1/2 כוס ריבה, ולאחר מכן הנותרים mascarpone קרם. בזהירות להניח שכבת עוגה על גבי מרנג על מגש. למעלה התאספו עוגה עם מרנג שני, צד שטוח למעלה.
מורחים 1/3 של זיגוג מעל הצדדים של עוגה בשכבה דקה אפילו. להכניס למקרר עד ערכות ציפוי, כ -30 דקות.
חום שנותר זיגוג במיקרוגל רק עד pourable אבל לא חם, 5 עד 10 שניות. בזהירות לשפוך זיגוג על עוגה, מתפשט מעיל באופן שווה. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.
חותכים עוגה קרה לתוך טריזים.
מגישים עם קטעי דם כתומים.
חתיכות של פולי קקאו קלויים פגז; זמין בחנויות רבות של מזונות מיוחדים ומ chocosphere.com.
** גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.