אם יש לכם שמנת של טרטר, סוכר, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד אספרסו Dacquoise, שוקולד לבן קפוא ומיץ אגוזי לוז, ו קקאו הדר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 149°. תחתית קו של שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם נייר קלף; קלף ריסוס עם תרסיס nonstick. לנפות אבקת סוכר קורנפלור לתוך קערה בינונית; לטאטא פתיתי קקאו טחון 1/2 כפית מלח גס. מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד עבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רול-אפ פירות צהוב
מלח גס
Coco Nibs
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להקציף 1/3 כוס שמן, חלמונים ביצה, ו 2 כפות מים בקערה גדולה להתמזג. מערבבים במרכיבים יבשים. לנצח חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. מגניב במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. הכה רק עד התערובת מחזיקה פסגות רכות (לא overbeat או תערובת יהיה להתקפל). כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
שלב שמנת מתוקה, 3 כפות מים, אבקת קקאו לא ממותק, וסירופ תירס קל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סירופ תירס קל
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא מעל חום בינוני עד מעורבב ורק מתחיל לרתוח.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים תערובת על שוקולד קצוץ; בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בואו זיגוג לעמוד עד עבה מספיק כדי להפיץ, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
7
מניחים 1 מרנג על מגש, צד שטוח למטה; להפיץ 1/2 זיגוג כוס מעל. להכניס למקרר עד שוקולד מוגדר היטב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכן
8
מורחים חצי קרם mascarpone (על 1 1/2 כוסות) על שוקולד צונן. להכניס למקרר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של וניל
9
מניחים שכבת עוגה על משטח העבודה; להפיץ עם 1/2 כוס ריבה, ולאחר מכן הנותרים mascarpone קרם. בזהירות להניח שכבת עוגה על גבי מרנג על מגש. למעלה התאספו עוגה עם מרנג שני, צד שטוח למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של וניל
10
מורחים 1/3 של זיגוג מעל הצדדים של עוגה בשכבה דקה אפילו. להכניס למקרר עד ערכות ציפוי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
11
חום שנותר זיגוג במיקרוגל רק עד pourable אבל לא חם, 5 עד 10 שניות. בזהירות לשפוך זיגוג על עוגה, מתפשט מעיל באופן שווה. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
חותכים עוגה קרה לתוך טריזים.
13
מגישים עם קטעי דם כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
14
חתיכות של פולי קקאו קלויים פגז; זמין בחנויות רבות של מזונות מיוחדים ומ chocosphere.com.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
נייר אורז
15
** גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.