קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר

ניב קקאו, שוקולד, ו Dacquoise הדר
אם יש לכם שמנת של טרטר, סוכר, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד אספרסו Dacquoise, שוקולד לבן קפוא ומיץ אגוזי לוז, ו קקאו הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. תחתית קו של שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם נייר קלף; קלף ריסוס עם תרסיס nonstick. לנפות אבקת סוכר קורנפלור לתוך קערה בינונית; לטאטא פתיתי קקאו טחון 1/2 כפית מלח גס. מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד עבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מלח גסמלח גס
Coco NibsCoco Nibs
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הוספת 1 כף סוכר בכל פעם, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים בתערובת ניב קקאו. מחלקים מרנג בין מחבתות מוכנות, מתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
אופים מרנג 1 שעה. כבה את החימום. שמירה על דלת התנור סגורה, להשאיר מרנג בתנור לילה להתייבש (מרנג יהיה deflate מעט).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים תנור ל 325&Deg;F. שורה תחתונה של מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם נייר קלף; קלף ריסוס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב 1/4 כוס סוכר הבא 5 מרכיבים בקערה בינונית; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף 1/3 כוס שמן, חלמונים ביצה, ו 2 כפות מים בקערה גדולה להתמזג. מערבבים במרכיבים יבשים. לנצח חלבונים ביצה בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. מגניב במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. הכה רק עד התערובת מחזיקה פסגות רכות (לא overbeat או תערובת יהיה להתקפל). כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים שוקולד בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב שמנת מתוקה, 3 כפות מים, אבקת קקאו לא ממותק, וסירופ תירס קל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא מעל חום בינוני עד מעורבב ורק מתחיל לרתוח.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים תערובת על שוקולד קצוץ; בואו לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בואו זיגוג לעמוד עד עבה מספיק כדי להפיץ, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מניחים 1 מרנג על מגש, צד שטוח למטה; להפיץ 1/2 זיגוג כוס מעל. להכניס למקרר עד שוקולד מוגדר היטב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מורחים חצי קרם mascarpone (על 1 1/2 כוסות) על שוקולד צונן. להכניס למקרר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
9
מניחים שכבת עוגה על משטח העבודה; להפיץ עם 1/2 כוס ריבה, ולאחר מכן הנותרים mascarpone קרם. בזהירות להניח שכבת עוגה על גבי מרנג על מגש. למעלה התאספו עוגה עם מרנג שני, צד שטוח למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
10
מורחים 1/3 של זיגוג מעל הצדדים של עוגה בשכבה דקה אפילו. להכניס למקרר עד ערכות ציפוי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
חום שנותר זיגוג במיקרוגל רק עד pourable אבל לא חם, 5 עד 10 שניות. בזהירות לשפוך זיגוג על עוגה, מתפשט מעיל באופן שווה. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: העוגה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
חותכים עוגה קרה לתוך טריזים.
13
מגישים עם קטעי דם כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
14
חתיכות של פולי קקאו קלויים פגז; זמין בחנויות רבות של מזונות מיוחדים ומ chocosphere.com.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
15
** גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)0חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ1gmכתום דם se ents (לקישוט)כתום דם se ents (לקישוט)12שרימפס וורידיםדם כתום ריבהדם כתום ריבה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה או שמן צמחי אחרשמן קנולה או שמן צמחי אחר0חתיכות טופי הית' ברמלח גס כשרמלח גס כשר1חתיכות טופי הית' ברמלח גס כשרמלח גס כשר71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוס קקאו שפיץ* (על , טחון דק טחנת תבלינים או מטחנת קפה קטנה3/4 כוס קקאו שפיץ* (על , טחון דק טחנת תבלינים או מטחנת קפה קטנה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה0חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלבוני ביצה (כ -6 גדולים)חלבוני ביצה (כ -6 גדולים)2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה591 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #433 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4